top of page

REVIEWS

Logo - Body Shape salon.png

Body Shape salon

Echt een aanrader, persoonlijke aandacht, zeer klantvriendelijk en goede service!!! Mooie ontwerpen en aan alles wordt gedacht. Luistert heel goed naar je wensen en geeft een eerlijk advies. Wij hadden het niet beter kunnen treffen :) 

 

Bedankt!!!

referentie - klopper traprenovatie.png

Klopper Traprenovatie

Wil je een mooi en pakkend ontwerp laat dan Tanja te werk gaan. Je kan je eigen ideeën inbrengen hier creëert Tanja absoluut iets moois van. Heb je geen ideeën? laat Tanja haar gang dan ook maar gaan en ik weet zeker dat je er versteld van staat! Ze is heel flexibel erg snel ze regelt alles en ze kan nog veel meer dan op de site staat.. Een echte aanrader!

 

Met heel veel dank.

Logo - new creation fotografie

New Creation Fotografie

Mijn keuze voor de samenwerking met zzplogo.nl was een schot in de roos! Tanja heeft een goed inlevingsvermogen en voelde daardoor direct aan wat goed bij mij paste qua stijl voor mijn logo, huisstijl en website. Tanja is heel creatief, denkt mee, is flexibel en staat open voor inbreng van de klant. Dit alles heeft ertoe geleid dat het tot een prachtig eindresultaat is gekomen waar ik heel blij mee ben. Ik beveel Tanja dan ook van harte aan!

referentie - klusservices marijn.png

Klusservices Marijn

Tanja heeft me fantastisch geholpen met het ontwerp van mn bedrijfslogo. Denkt vlot mee en werkt erg fijn!

referentie - Q&W Verhage.png

Q&W Verhage

Het is fijn om met Tanja samen te werken. Uit allerlei verschillende ideeën en invalshoeken is er een mooi logo ontstaan. Bedankt!

referentie - van der hart

Van Der Hart montage

Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Tanja. Ook had ze veel geduld en een goede kijk op wat ik wilde. Ook het persoonlijke sprak me aan. Je bent bij Tanja echt geen nummer maar je hebt meteen het gevoel dat ze er echt voor gaat. Prima werk geleverd!

Een echte aanrader!!

Logo - Timmerman elektroservice.png

Timmerman Elektroservice

Tanja heeft me erg goed geholpen met mijn logo, ontwerp visitekaartje en veel meer. Super tevreden. Aanrader dus!

referentie - Smid Schilders & Adviesbure

Smid schilders & Adviesbureau

Mooie website gemaakt en deze word keurig voor me onderhouden.

 

www.smidschilders.nl 

Logo - Count.png

Count

Tanja heeft oog voor detail in haar werk en de wensen die we doorgeven worden goed opgepakt. Onze ideeën over de presentatie van Count zijn dan ook perfect in praktijk gebracht. Zeer tevreden over het werk dat je tot op heden hebt afgeleverd! Bedankt.

IMG_0498.JPG
Review schrijven
icoon.png

Bedankt voor de inzending!

bottom of page